Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Reviews

Bedrijfsnaam

Speciale hapjes

5

Wij hadden hapjes besteld op onze laatste cursus dag, ze zagen er super uit en waren heerlijk.
Er zaten nogal wat verwende mensen in onze groep, maar alleen maar lof over de hapjes.
Als we ze nogmaals nodig hebben bestellen we zeker bij jullie. Complimenten.

Bedrijfsnaam

Amuses voor 21 diner

5

Wij hadden voor 22 personen 3 heerlijke amuses laten maken. Scheelt en hoop tijd voor jezelf en zijn lekker en vers bereidt. Communicatie verliep soepel en snel. Bezorging keurig op tijd. Voor herhaling vatbaar!

Bedrijfsnaam

Soep voor mijn verjaardag in de Oude Smederij

5

We hadden drie soepen van jullie besteld. Alle drie waren ze heerlijk. Ook de service was goed. Op tijd geleverd en er was tijd om de restjes te verdelen.

Bedrijfsnaam

High Tea voor teamuitje woCom

5

Bijzondere catering verzorgde voor ons een high tea. Na elke activiteit stond een nieuwe ronde van de high tea klaar. Alle collega’s waren zeer te spreken het heerlijke eten en lieten het zich goed smaken.
Bijzondere catering bedankt voor jullie meedenken vooraf, jullie service en het heerlijke eten.

Bedrijfsnaam

buffet familie Lossie

4.5

Iedereen heeft genoten van jullie heerlijke buffet!! Het was heerlijk en prima verzorgd!

En de hoeveelheden waren ruim voldoende!

Bedrijfsnaam

personeelsfeestje

4

Buffet Bijzondere Catering :

Het warm-koud buffet was een goede keuze.
Vooral het warme vlees was een succes.

Bedrijfsnaam

Verjaardagsfeestje,

5

Mijn 85e verjaardagsfeestje in handen gegeven van Bijzondere Catering. Het was verrassend lekker. De gasten hebben de tafel eer aan gedaan en lieten een tevreden gastvrouw achter. Dank je wel dames! Tot de volgende keer!

Bedrijfsnaam

Super verzorgd

5

Afgelopen weekend een heerlijk koud en warm buffet laten verzorgen door bijzondere Catering. Alles was super verzorgd. Het begon al tijdens de eerste kennismaking, het was meteen vertrouwd en de dames dachten echt met ons mee zodat we al snel een passend buffet hadden samengesteld. Onze gasten en wij zelf hebben echt genoten van het heerlijke buffet. Ga zo door Martine en Rachel. Groetjes, fam. Verheijen Someren.

Bedrijfsnaam

Geslaagd verjaardagsfeest

4

Een grote keuze in heerlijke hapjes; meedenken met de formule en zeker niet de standaardoplossingen. Met de keuzes die Bijzondere Catering biedt werd ons verjaardagsfeest precies zoals het bij ons past.

Bedrijfsnaam

Stampotten buffet

5

Voor de verjaardag van mijn achoonvader zijn 80e verjaardag stampotten buffet besteld.Het was heerlijk veel keuze met de aanvulling van appelcompot en de rabarber en de diverse soorten vlees de hachee was heerlijk net als de rest van het buffet.En mooi gepresenteerd. Het idee van jullie om het voor de kinderen aan te vullen met pannenkoeken viel bij de kids goed in de smaak.Alles was top zeker voor herhaling vatbaar.

Bedrijfsnaam

Toos Claessens

4.5

Voor mijn verjaardagsfeest heb ik  de borrelhapjes besteld van  Bijzondere Catering  , want dat was sinds de eerste kennismaking goed bevallen. Ze bieden sowieso een verrassend alternatief voor de standaard salades en toast, e.d die je normaal serveert op een verjaardagsfeest, EN ze zijn daarnaast nog superlekker , vers en smaakvol opgemaakt. Ze worden geleverd in makkelijke stapelbare bakken en een mooie grote serveerschaal, en voilà  , een zorgeloos goed verzorgd feestje kan beginnen.

 

Bedrijfsnaam

Vrijdagmiddag borrel

5

De catering van onze vrijdagmiddag borrel was uitstekend. Vooral de cupjes met de pasta salade waren goed. Wij raden de diensten van Bijzondere Catering zeker aan!

Bedrijfsnaam

Mariska Vlassak

4.5

Voor ons kerstdiner van 2016 hadden we niet zelf de handen uit de mouwen gestoken, maar gekozen voor een compleet verzorgd buffet van Bijzondere Catering! En dat was bijzonder heerlijk! Het was heerlijk om met z’n allen samen te zijn met de kerst zonder dat iemand zich druk hoefde te maken in de keuken en het was heerlijk genieten aan tafel… kortom, een bijzonder kerstfeest, mede namens Bijzondere Catering!

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Of stuur een e-mail