De Proeftuin Bon Appetit Bijzondere Smaken
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Traditioneel warm/koud buffet

Buffet Basic

Voor ieder wat wils. Heb je iets te vieren en wil je in de avond genieten van een heerlijk traditioneel buffet, dan is de Basic een mooie aanvulling van de avond. Huisgemaakte huzarensalade, 2 soorten warm vlees, meloen met Serano ham , gebakken aardappelen of aardappelgratin, u mag het zeggen.

Buffet Extra

Huisgemaakte huzarensalade, luxe opgemaakt met gevulde eieren, asperges in grillham en een frisse fruit salade met fruit van het seizoen, zijn een aanvulling op het Basic buffet.

Buffet de Luxe

Hierbij maken we het buffet compleet met een visgerecht en romige paté met Vijgen-port confiture.  Maar ook een frisse pastasalade past hier  goed bij. Er is veel mogelijk om een persoonlijk buffet voor u te presenteren.  Vraag gerust naar de mogelijkheden want samen maken we er een mooie beleving van.

Visschotel

Extra bij te bestellen : goed gevulde visschotel met garnalen, gerookte zalm, makreel, krabstukjes, paling, luxe krabsalade & cocktailsaus. Optioneel : haring met uitjes.

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Of stuur een e-mail

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
Bedrijfsnaam

Stampotten buffet

5

“Voor de verjaardag van mijn achoonvader zijn 80e verjaardag stampotten buffet besteld.Het was heerlijk veel keuze met de aanvulling van…”