De Proeftuin Bon Appetit Bijzondere Smaken
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Stamppot buffet

Wat dacht u van een heerlijke stamppot?

Al is het najaar, winter of voorjaar. Een stamppot  past altijd. Bijzondere Catering houdt zicht graag bezig met vernieuwing en dat past al helemaal bij het stamppot buffet. Je kunt de lekkerste stamppotten maken gecombineerd met de niet alledaagse groenten. Al eens van pastinaakstamppot gehoord?

Bijzondere stamppot

U hoeft niet gelijk aan het traditionele te denken. Ook voor een heerlijke  pastinaakstamppot  bent u bij ons op het juiste adres. Wij denken graag met u mee over de juiste combinatie van stamppot en vlees.
Een echter aanrader is de rucolastamppot met sucadelapjes in rode wijnsaus, maar de boerenkool stamppot met oma’s stoofpotje blijft een favoriet. Bij elk buffet  leveren wij een heerlijke zelfgemaakte appelcompte & stoofperen. In het voor jaar willen we graag rabarber toevoegen aan het stamppottenbuffet.

Stamppot de Luxe

Onze luxe stamppot wordt ook soep geserveerd zoals een heerlijke mosterdsoep, pompoensoep of champignonsoep uiteraard met een heerlijk broodje. Als nagerecht maken we hang-op en als topping gebruiken we vruchten maar ook een paprika confiture is een heerlijke verassing.

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Of stuur een e-mail

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
Bedrijfsnaam

Beste Martine & Rachel " Bijzondere catering"

5

“  Dank je wel voor de lekkere brunch en goede service, wij en onze gasten hebben er heerlijk van genoten!!!”