Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Buffet

Elk moment in het leven mag gevierd worden. Wij kunnen u hierbij helpen door een bijzonder buffet geheel voor u te verzorgen. Soms mag het wat uitgebreider en soms is een heerlijke kop  huisgemaakte soep met een luxe belegd broodje ook wenselijk.

Diverse buffetten

Traditioneel, of iets speciaals, de keuze is aan u.  Bijzondere Catering zorgt  dat het altijd goed  en sfeervol verzorgd is. We leveren graag het totaalplaatje.
Wij denken graag met u mee. Afhankelijk van uw wensen, aantal personen en behoeftes maken wij met veel plezier een bijzondere aanbieding en zorgen wij voor een bijzondere catering.

“Alleen het beste is goed genoeg!”
Dat is ons motto als wij het hebben over de kwaliteit van onze vleesgerechten en het welzijn van de dieren.

Smakelijk vlees begint bij de boer. Vandaar dat wij uitsluitend werken met een slager die nauw in contact staat met de boeren. De lijn van boer naar consument is daardoor zo kort mogelijk, en daardoor weten we precies waar ons vlees vandaan komt.

Ook het welzijn van de dieren is voor ons van groot belang. Wij willen alleen werken met vlees waarvan we weten dat het goed en eerlijk is.

Ruyghveen varkensvlees : vlees met Peelkarakter, een heerlijk stuk varkensvlees uit de Peel.
Ruyghveen rundvlees : uitsluitend vlees van vrouwelijke dikbil koeien, namelijk Ruyghveen. Deze dieren zijn fijner van structuur en hebben een fijnere vetmarmering dan stieren, waardoor de smaak van het vlees optimaal is.
Livar varkensvlees : Limburgs kloostervarken. De oorsprong van deze bontgekleurde varkens ligt op abdij Lilbosch in Echt. Daar kunnen de Livar varkens naar hartenlust in de kloostertuinen wroeten en rollen in de modder.
Sterkip : Vrije uitloopkippen. Mals kippenvlees voor de bewuste klant, met extra aandacht voor dier en mens.

 

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Of stuur een e-mail

Bedrijfsnaam

Speciale hapjes

5

“Wij hadden hapjes besteld op onze laatste cursus dag, ze zagen er super uit en waren heerlijk. Er zaten nogal…”